2016年5月13日 星期五

BURT'S BEES 神奇紫草急救軟膏

步入夏天,成日落雨,潮濕天氣又嚟喇!蚊患又開始令我哋好煩惱。如果不幸被蚊釘咗,小朋友都會不停去R皮膚。唔想小朋友受痕癢不適嘅折磨,點算好?
BURT'S BEES 神奇紫草急救軟膏

主要功效 (按圖可放大)

細細盒放響手袋好方便~

草綠色嘅軟膏,散發住淡淡嘅薰衣草香味~

晴朗都好喜歡呢種香味,仲話要試下搽添~

用手指沾上小小軟膏,油油哋有啲似花士令嘅感覺

有時去公園玩,就算噴咗驅蚊水都中招 (手指指住嘅部位,已經R到有幾條紅印)

即刻攞軟膏出嚟搽下先~

搽咗之後,在痕癢不適發生之前就已經止咗痕喇!
以往一到蚊多嘅季節,手袋必定會袋定支無比膏,以防小朋友被蚊釘之後即刻幫佢哋紓援一下。但其實而家啲蚊惡咗好多,感覺無比膏已經有啲唔夠見效,就算已經係買強力果隻,但搽完都仲見小朋友隔一陣又R過。經朋友介紹,話BURT'S BEES呢隻軟膏好好用。如果不幸被蚊釘後,立即搽小小,皮膚就唔會痕,而且仲好快消腫。最鍾意佢係100%天然草本,冇化學物,比小朋友用就更加放心啦!家長們都快啲買番盒,趕走蚊釘後痕癢不適嘅煩惱啦!萬寧、屈臣氏、一田、千色店、永安有售。

 BURT'S BEES 
網址:http://burtsbees.com.hk