2016年7月20日 星期三

《送出 TSUM TSUM 車仔》

呢排TSUM TSUM狂熱呀!為答謝fans一路以來嘅支持,今次為大家送上TSUM TSUM 車仔10部。TSUM TSUM迷一定唔好錯過喇!快啲完成以下步驟啦!

(1) LIKE & SHARE 我哋《晴朗天》專頁:https://www.facebook.com/happytrain123
(2) LIKE & SHARE《送出 TSUM TSUM 車仔》的post (Privacy設定為公開Public)
(3) 於《送出 TSUM TSUM 車仔》的post留言寫上想得到邊一款TSUM TSUM車仔 (7款揀一款)
(4) 在《送出 TSUM TSUM 車仔》的post內tag 5個朋友

禮品將會盡量按幸運兒嘅喜愛款式發送,快啲叫埋朋友一齊嚟參加啦!(≧∇≦)

* 參加人數如超過10位,將會以抽籤形式進行
** 每位參加者留言後,稍後會獲我們回覆一個幸運號碼以作抽籤之用
*** 截止時間:2016年7月21日 晚上6時
**** 得獎名單將會於2016年7月22日早上在專頁公佈
***** 幸運兒亦會在此post收到回覆,通知inbox我們以安排領取禮品


晴朗 - 食·玩·育·美·愛の親子平台
facebook專頁:https://www.facebook.com/happytrain123
blog:http://blog.xuite.net/chinglongtin/blog